Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Libereckého kraje se blíží

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 01. 2014 11:01
  • Školství

Sdílet článek

Prestižní anketa o nejlepší sportovce jednotlivých okresů Libereckého kraje se blíží ke svému závěru.

Finále Jablonecka se uskuteční 27. ledna od 18 hodin v Městském divadle v Jablonci nad Nisou, Liberecka 28. ledna od 18 hodin  v Centru Babylon v Liberci, Semilska 29. ledna od 18 hodin v Tylově divadle v Lomnici nad Popelkou a Českolipska 30. ledna od 18 hodin v Divadle v Novém Boru. Vyhlášení se zúčastní hejtman LK Martin Půta a další členové Rady Libereckého kraje.

Anketu Nejúspěšnější sportovec LK 2013 pořádají Deníky, agentura ČOK-CZ, okresní organizace ČSTV, města a kraj a také Česká unie sportu.

Oceněni budou sportovci z řad talentované mládeže, dospělých, jednotlivců i kolektivů.

Kromě špičkových sportovců jednotlivých regionů, mezi nimiž nechybí ani olympionici, mistři světa, mistři Evropy a České republiky, se pravidelně akce účastní také zástupci městských a krajských úřadů, poslanci Parlamentu České republiky, senátoři ČR, členové vlády ČR, přední sportovci současnosti i minulosti, zástupci významných podniků, úspěšní podnikatelé a řada dalších významných hostů.

Slavnostní večer má vždy bohatý kulturní doprovodný program, kde nechybí přední umělci.

V letošním roce se oceněným sportovcům a divákům na pódiu představí Marián Vojtko, Michaela Nosková, Kamila Nývltová, Josef Vágner, Bek ofis, přední artisté i řada místních doprovodných programů vybraných ze sportovních oddílů a kroužků.

Vyhlášení Nejúspěšnějšího sportovce Libereckého kraje se koná 17. března od 19 hodin tradičně v Divadle F. X. Šaldy v Liberci.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky