Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh podpory podnikání nabídne firmám přehled o veřejných zdrojích financování

  • 16. 09. 2024 13:12
  • Rozvoj

Sdílet článek

Agentura CzechInvest ve spolupráci s Agenturou regionálního rozvoje a Lipo.ink, Libereckým krajem, Statutárním městem Liberec a dalšími regionálními partnery pořádá 1. října od 12:00 do 16:00 hodin Veletrh podpory podnikání. Určený je především firmám, které se chtějí dozvědět více o možnostech podpory ze strany veřejných národních a krajských institucí.

Veletrh se koná v rámci Velkého týdne malých firem v Meeting Pointu Lipo.ink. „V jeden okamžik bude možné na jednom místě konzultovat projektové záměry či získat potřebné informace o dotačních i nedotačních titulech u více jak patnácti institucí,“ říká Jan Marek, ředitel krajské kanceláře agentury CzechInvest a dodává, že koncentrací informací o veřejných zdrojích financování je veletrh v regionu unikátní.

„Liberecký kraj vypisuje řadu dotačních výzev a poskytuje řadu mnoho dalších zajímavých podpůrných programů. Na veletrhu bude možné konzultovat například projekty do Regionálního inovačního programu zaměřeného na inovativní projekty malých a středních firem a jejich spolupráci s výzkumným sektorem nebo možnosti podpory regionálních výrobků,” uvádí Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

K dispozici budou odborníci z Libereckého kraje a Agentury regionálního rozvoje se svým pestrým portfoliem od programů pro startupy a podnikavce přes digitalizační služby až po podporu řemesel. Své zástupce vysílají národní i krajská síť Místních akčních skupin (MAS ČR), Státní fond životního prostředí ČR, Úřad průmyslového vlastnictví a další (seznam všech zúčastněných organizací najdete zde).

Chybět samozřejmě nebude stánek agentury CzechInvest, jejíž hlavní náplní je podpora podnikání a investic a která usiluje o to, aby se Česko stalo lídrem v oblasti inovací, agentury CzechTrade nebo Technologické agentury ČR.

Využijte tuto jedinečnou příležitost 1. října od 12:00 v Meeting Pointu Lipo.ink. Navštivte se svou firmou Veletrh podnikatelských příležitostí – národní a krajské veřejné instituce jsou tu pro vás.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky