Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V liberecké knihovně se bude konat výstava projektu Particoloured ART 2019

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 12. 11. 2019 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

V pondělí 18. listopadu 2019 se od 17 hodin v Krajské vědecké knihovně v Liberci uskuteční vernisáž výstavy projektu Particoloured ART 2019. Jde o výstavu prací lektorů a účastníků akcí BEZMEZER, o.p.s.. Společnost se zaměřuje na podporu, spolupráci a výměnu zkušeností v oblasti umění a individuální tvořivosti.

Společnost BEZMEZER Prostřednictvím pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů, workshopů, tvorby v plenéru i v interiérech s uměleckým zaměřením směruje k nalezení osobního tvořivého výrazu. Součástí činnosti je pořádání sympózií s mezinárodní účastí, pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů, workshopů a dalších.

Na výstavě se představí Patrik Rutkovský BcA. – student Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara na Západočeské univerzitě v Plzni. Evelína Vaněčková MgA. – absolventka Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara na Západočeské univerzitě v Plzni. Zdeňka Svobodová – lektorka workshopů 3D papier TH a papier mache - tvorba sculptur a dalších papírových objektů, Lucie Slaninová - lektorka workshopů 3D papier TH a papier mache a intuitivní kreslířka a Petr Slanina z filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku.

Na výstavě též shlédnete práce vybraných studentů ze SUPŠS Kamenický Šenov, kteří v průběhu konání  ART papier Festivalu 2019 tvořili papírové objekty na téma festivalu: Zlatý řez ve fraktálech.

Výstava bude pro veřejnost přístupná až do 29. listopadu 2019

TZ BEZMEZER, o.p.s..

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky