Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

U příležitosti Dne učitelů kraj ocení nejlepší kantory

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 03. 2014 17:34
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Resort školství Libereckého kraje si 1. dubna v 16 hodin v sídle Krajského úřadu LK, U Jezu, v Liberci  připomene památný den – Den učitelů.

Zároveň  ocení nejlepší kantory ve dvou kategoriích -  Významný přínos pro rozvoj školství v Libereckém kraji a za dlouhodobou tvůrčí pedagogickou činnost.

 

Krajská radní pro školství Alena Losová k zítřejšímu svátku poslala učitelům blahopřejný dopis:

                                                                                             

Škola je dílna lidskosti, kdež lidé mladí a suroví bývají ku přijetí plných pravých obrysů vzdělávání, aby nezůstali pařezy, nýbrž stali se živými obrazy Boha, tvory Tvůrci nejpodobnějšími.“

J. A. Komenský

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

každý rok 28. března si v den narození Jana Amose Komenského užíváme svátku, který jsme my učitelky a učitelé přijali za svůj – Den učitelů. Tento svátek je symbolem naší pedagogické profese a je významným dnem, jehož součástí jsou organizování oslav s oceňováním významných pedagogů. Své malé oslavy a připomínku Dne učitelů organizují i žáci, v tento významný den méně zlobí, prosí své učitelky a učitele o vtipné matematické příklady a nepsání diktátu. Nezapomínáme ani na své kolegy ve výslužbě a organizujeme společenská a přátelská setkání.

Den učitelů je významnou příležitostí k poděkování za nelehkou, ale velmi tvořivou práci, kterou
i přes občasné problémy máme rádi.

Dovolte mi, abych vám všem, vážené kolegyně a vážení kolegové, popřála krásný sváteční den
28. březen, mnoho profesních i osobních úspěchů a radostí. A především plné třídy talentovaných
a hodných žáků, kteří si vaší práce budou vážit a budou vás mít rádi.

S přátelským pozdravem Alena Losová, členka Rady Libereckého kraje, pověřená řízením resortu  školství, mládeže a zaměstnanosti

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky