Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář k Česko-polskému programu představí nové příležitosti pro žadatele z Libereckého kraje

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec

  • 30. 08. 2024 10:45
  • Rozvoj

Sdílet článek

Seminář k aktuálně vyhlášeným výzvám Programu INTERREG Česko–Polsko 2021–2027 se koná na Krajském úřadu Libereckého kraje 11. září od 10 hodin v místnosti 326a. Účastníci získají informace, jak postupovat v oblasti podání žádosti v tématech spolupráce institucí, cestovního ruchu, ale také nově vzdělávání v cestovním ruchu a modernizace přeshraničních mostů.

„Žadatelé mohou na semináři získat praktické informace a rady k připravovaným projektům. Na místě bude možné také své dotazy a záměry konzultovat s pracovníky kontaktního místa.“ uvedl Jiří Ulvr, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Součástí dopoledního programu budou také aktuální informace o Fondu Malých projektů Euroregionu Nisa, který je nedílnou součástí přeshraniční spolupráce v Libereckém kraji. Na závěr zástupce za sekretariátu Regionální stálé konference Libereckého kraje představí vybrané dotační tituly pro obce. „Seminář nabízí široké množství příležitostí pro obce, organizace a další žadatele v Libereckém kraji. Věříme, že na základě konzultací vzejde mnoho úspěšných projektů,“ dodal Ulvr.

Registrovat se lze do 9. září prostřednictvím odkazu https://forms.gle/FCH6KidXdPBwpMmb7. Další informace jsou k dispozici na linku 11.9.2024 Seminář | Liberecký kraj (kraj-lbc.cz) nebo na www.cz-pl.eu. V případě, že se zájemce nemůže semináře účastnit, je zřízeno kontaktní místo na Krajském úřadu Libereckého kraje, kde své dotazy může pravidelně konzultovat.

Interreg Česko-Polsko

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky