Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přihlaste se do soutěže Regionální potravina

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 10. 05. 2024 08:00
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Přinášíme vám jedinečnou šanci zapojit se do projektu Regionální potravina. Soutěže o národní značku kvality, která může posunout vaše podnikání na novou úroveň. Je to skvělá příležitost nejen pro zviditelnění vaší práce, ale také napomáhá při budování silné komunity lokálních výrobců. Přinášíme platformu, kde můžete prezentovat své výrobky a získat uznání za vaše úsilí a tvrdou práci.

Ocenění Regionální potravina uděluje ministerstvo zemědělství od roku 2010 nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům, které zvítězí ve 13 krajských soutěžích. Iniciativa projektu je zaměřena na zvýšení povědomí o lokálních potravinách a ocenění kvality, tradice a inovace ve výrobě potravin. Cílem je nejenom vyzdvihnout vynikající produkty, ale také podpořit udržitelné zemědělství, ochranu životního prostředí a podnikatelský a ekonomický rozvoj v regionech České republiky.

Proč se zúčastnit soutěže Regionální potravina?

1) Prestiž a ocenění kvality → prestiž je hlavní motiv výrobců pro získání tohoto ocenění, které je vnímáno jako symbol kvality a důvěry.

2) Podpora prodeje → značka Regionální potravina posiluje důvěru u zákazníků, což vede ke zvýšení prodeje a k rozvoji vašeho podnikání.

3) Budete vidět → zapojením se do různých marketingových aktivit projektu vám značka umožňuje být více vidět.

4) Spolupráce → projekt poskytuje skvělou příležitost k navázání nových kontaktů s dalšími producenty, restauracemi, obchody a dalšími partnery v potravinářském průmyslu.

5) Podpora udržitelnosti → soutěž podporuje výrobce, kteří kladou důraz na udržitelné zemědělství, šetrný přístup k přírodě a péči o životní prostředí pro lepší budoucnost nás všech.

6) Výhody bez jakýchkoliv nákladů → výhrou v soutěži Regionální potravina můžete pouze získat. Celý proces administrace a získání značky je zcela zdarma‼️

Jak se zapojit?

V případě, že se řadíte mezi producenty či výrobce potravin s podnikem do 250 zaměstnanců a Váš produkt je vyroben převážně z lokálních surovin, tak neváhejte a přihlaste se! Celý proces je rychlý a snadný, nemáte se čeho obávat!

Všechny důležité informace naleznete zde: https://www.apic.cz/11086-regionalni-potravina-liberecky-kraj-vyzva-k-podavani-prihlasek.html

 

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky