Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Obec přátelská rodině a seniorům 2020

Ing. Kateřina Hájková

Koordinátorka rodinné politiky – projekt Systémová podpora práce s rodinou v LK

  • 28. 01. 2020 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Ministerstvo práce a sociálních věcích vyhlašuje další ročník soutěže Obec přátelská rodině a seniorům.  V rámci soutěžě budou letos podpořeny dvě oblasti:

1. Obec přátelská rodině

2. Obec přátelská seniorům

Obce budou soutěžit v pěti kategoriích podle počtu obyvatel.  Na základě kategorie, do které obec spadá, je možné získat dotaci ve velikosti 500.000 Kč až 2.000.000 Kč. Za bonusový materiál je v letošním ročníku považován Plán rozvoje prorodinné/ proseniorské politiky nebo Koncepce rodinné politiky/ politiky stárnutí obce ne/ schválený zastupitelstvem obce. 

Zájemci o tuto soutěž najdou všechny potřebné informace v Metodice pro poskytování neinvestiční dotace pro rok 2020 zde. Pod stejným odkazem je také možné nalézt Žádost o poskytnutí neinvestiční dotace pro Obec přátelskou rodině/seniorům 2020.

V případě dotazů kontaktujte Oddělení meotidcké podpory:

Mgr. Alžběta Zrcková (alzbeta.zrckova@mpsv.cz)

Mgr. Kamila Krejcárková (kamila.krejcarkova@mpsv.cz)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky