Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nové finanční mechanismy Evropského sdružení volného obchodu – možnosti využití v České republice

Dostálová Edita Mgr.

  • 27. 04. 2004 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:1853|autor:Dostálová Edita Mgr.|email:edita.dostalova@kraj-lbc.info|telefon:48 5226 570|mobil:|aktualizace:]

Odbor rozvoje uspořádal pod záštitou pana radního Františka Gábora dne 21.dubna 2004 prezentaci na téma „Nové finanční mechanismy zemí Evropského sdružení volného obchodu a Norska“. Přednášejícím byl pan Knut Hjorth-Johansen – senior poradce, zástupce Norské asociace místních a regionálních samospráv. Pro Českou republiku představují tyto nové finanční zdroje možnost ročního příspěvku na projekty ve výši 22,2 mil. € ročně, a to na období pěti let. Předpokládaný termín vyhlášení programu a možnosti podávat žádosti je odhadován na druhou polovinu roku 2004. Liberecký kraj má zájem využít tyto prostředky v oblasti regionální politiky a rozvoje přeshraničních aktivit, ochrany životního prostředí a podpory udržitelného rozvoje, v oblasti uchovávání evropského kulturního dědictví, včetně veřejné dopravy a obnovy měst, v oblasti rozvoje lidských zdrojů, zdravotnictví a péče o děti.   

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky