Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji se lidé dozvědí o Programu EU pro zaměstnanost a sociální inovace

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 04. 2015 13:39
  • Magazín
  • Školství

Sdílet článek

Seminář s názvem: „Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace“, který proběhne dne 15. dubna od 10:00 do 15:00 na Krajském úřadě Libereckého kraje.

 Seminář je vhodný především pro pracovníky veřejné správy, pracovníky NNO, vysokoškolských institucí, výzkumných institucí, sociální partnery a poskytovatelé mikroúvěrů a pracovníky úřadu práce.

Program je přímo řízen Evropskou komisí (tzn., že hodnocení a výběr projektů provádí Evropská komise) a zaměřuje se zejména na podporu zavádění inovativních postupů v oblasti zaměstnanosti a sociální politiky. Umožňuje financováni neinvestičních aktivit – školení, osvětových kampaní, seminářů, konferencí, kulatých stolů, zpracování metodik, strategií, výměny dobré praxe. Dotaci ve výši 80% poskytuje Evropská komise, o pokrytí 20% spolufinancování může žadatel požádat MPSV.

Na semináři vystoupí zástupci MPSV – paní Jitka Zukalová a František Tupý a pan Vlastimil Outlý z nadačního fondu Erudicio. Během semináře se budete moci seznámit mimo jiné s plánem výzev na rok 2015 a systémem SWIM, ve kterém se vyplňují žádosti, ale i s praktickými informacemi při vypracovávání projektu a přípravě žádosti. Podrobný program a obsah semináře naleznete v příloze.

Seminář je zdarma, ale počet míst je omezen. Rezervujte si raději co nejdříve své místo na fiser@euroskop.cz Občerstvení zajištěno. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky