Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraj přijde Ježíšek

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 15. 12. 2016 15:10
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Liberecký kraj splní vánoční přání dětem z dětských domovů a letos poprvé i rodinám v tísni. Třetím rokem připravuje akci „Strom splněných přání“. Pro dárky si děti na krajský úřad přijedou v pondělí 19. prosince. Připraven bude doprovodný program a různá vánoční vystoupení. V multimediálním sále se začne v 15:00 hodin.

V letošním roce byly do vánoční akce zapojeny dětské domovy z Dubé-Deštné, Jablonce nad Nisou a Semil. Zcela poprvé pomůže vedení kraje, zaměstnanci krajského úřadu a krajští zastupitelé také klientům a jejich dětem, kteří se nacházejí v těžké životní tísni. Vybrány byly proto také tři azylové domy z Libereckého kraje.  Dopravu na krajský úřad a zpět zajistí společnost BusLine a.s., která je jednou ze společností provozující na území Libereckého kraje veřejnou autobusovou dopravu.

„Děti nám prostřednictvím ředitelů domovů napsaly, co si přejí najít pod stromečkem a my se jim ta přání pokusíme splnit. Věřím, že strávíme příjemné odpoledne, společně se zasmějeme a zazpíváme vánoční koledy,“ říká hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky