Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Listopad 2022

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 01. 11. 2022 00:00
  • Magazín

Sdílet článek

Listopadové vydání magazínu Kraj se zabývá tradiční akcí, jejíž věhlas již dávno překročil hranice Libereckého kraje – festivalu džemů nazvanému JamParáda, který se již podesáté koná v Kunraticích u Frýdlantu.  Čtenáři se dozvědí, jakým způsobem se festival připravuje, jak se hodnotí přihlášené vzorky marmelád a co za výhry letos pořadatelé uchystali. Ve videoreportáži hovoří polský poroce Piotr Ernest i pravidelný soutěžící, pracovník Krajského úřadu libereckého kraje Pořivoj Pohl.  A nechybí ani trocha té instagramové parády, zaměřené na více než stoletou historii kunratického marmeládnictví.

  • Magazín kraj listopad 2022 (.pdf)
    711 kB
    01. 11. 2022 15:37

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky