Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj hledá provozovatele nově budovaného stravovacího provozu. Zájemci mohou přijít na předběžnou tržní konzultaci

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 19. 09. 2019 00:00
  • Majetek a investice

Sdílet článek

Kromě nového inkubátoru, který bude mít sídlo v krajem opravované budově D, budou její součástí i nové jídelní prostory. Zájemci z řad dodavatelů a poskytovatelů stravovacích služeb se mohou zúčastnit předběžné tržní konzultace. Ta se bude konat v pondělí 30. září 2019 ve 13 hodin v sídle Krajského úřadu Libereckého kraje.

„Nejlepší možnost, jak najít kvalitního provozovatele stravovacího centra v připravovaném koncesním řízení, je uspořádat předběžnou tržní konzultaci. Umožňuje nám to zákon o zadávání veřejných zakázek,“ uvedl Jan Sviták, náměstek hejtmana pro resort dopravy, investic a veřejných zakázek.

Předběžná tržní konzultace může zlepšit komunikaci mezi zadavatelem a potenciálními dodavateli, upřesnit zadávací podmínky či posoudit reálný stravovací provoz a případně ujasnit si připomínky či doplňující návrhy od zúčastněných dodavatelů. „Od předběžné tržní konzultace si slibujeme zvýšení úspěšnosti výběru kvalitního dodavatele,“ dodal Jan Sviták.

Liberecký kraj v minulosti již několikrát předběžné tržní konzultace využil, například při přípravě rekonstrukce budovy D. Kraj tehdy s potenciálními dodavateli stravovacích služeb řešil provozně-funkční model pronájmu. Řízení tehdy také přineslo odpověď na otázku, zdali bude vybavení gastroprovozu součástí plánované rekonstrukce, nebo zda bude příslušný prostor ponechán bez vybavení a nájemce potřebné vybavení pořídí ve vlastní režii. Oproti očekávání zadavatele, že vybavení bude součástí rekonstrukce, upřednostňovala většina zúčastněných dodavatelů variantu pořízení ve vlastní režii, což ve výsledku přineslo Libereckému kraji úsporu investičních nákladů.

Dodavatelé stravovacích služeb se mohou předběžné tržní konzultace zúčastnit v pondělí 30. září 2019 ve 13 hodin v budově krajského úřadu. „Připomínky a návrhy dodavatelů nás pochopitelně  velice zajímají,“ řekl Jan Sviták.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky