Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Křišťálové údolí otevře o víkendu své brány a láká na soutěž o ceny

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 04. 04. 2022 15:49
  • Cestovní ruch

Sdílet článek

Velikonoční svátky sice přijdou až příští týden, oslavit je bude možné ale už tento víkend v Křišťálovém údolí. V sobotu 9. a neděli 10. dubna se tam uskuteční dva dny otevřených dveří ve sklárnách, ateliérech a muzeích.

Zblízka tak bude možné poznat místa, kde se vyrábí velikonoční ozdoby, šperky, bižuterie a skleněné výrobky. Velikonoční program si připravila i některá muzea.

„Akci jsme sice nazvali Velikonoce v Křišťálovém údolí, ale zcela záměrně se koná právě týden před těmito významnými křesťanskými svátky. Je to právě včas na to, pořídit si u sklářů a výrobců bižuterie originální velikonoční dekorace, které pro návštěvníky připravili,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Zájemci se mohou také zapojit do soutěže o ceny. Pravidla jsou jednoduchá – stačí navštívit během víkendu tvořivé dílny, ateliéry, šperkaře či skláře ze seznamu, který je na odkazu https://crystalvalley.cz/.../velikonoce-v-kristalovem-udoli.

Návštěvníci získají na každém místě unikátní kód, který vyplní spolu s kontaktem na sebe do formuláře na webu Křišťálového údolí. Losování výherců proběhne v týdnu od 11. dubna. Jednou z cen bude například originální zlaté vejce.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky