Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj jedná s městem Liberec o navýšení příspěvku na revitalizaci lázní na galerii na 15 procent

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 04. 2013 12:59
  • Ekonomika

Sdílet článek

 

Rada LK souhlasila s dodatkem ke Smlouvě o společném postupu v rámci „Revitalitace městských lázní na galerijní objekt“ mezi Libereckým krajem a statutárním městem Liberec.

Náměstkyně hejtmana Hana Maierová obdržela od náměstka primátorky statutárního města Liberec Lukáše Martina žádost o projednání návrhu dodatku ke Smlouvě o společném postupu v rámci projektu „Revitalizace městských lázní na galerijní objekt“, který upravuje výši příspěvku Libereckého kraje na 15 % z celkových způsobilých výdajů projektu.

Dále návrh dodatku řeší převzetí závazků Libereckým krajem vyplývajících ze Smlouvy o dodávce tepelné a elektrické energie, která byla uzavřena s vybraným uchazečem (Warmnis spol. s r.o.) zadávacího řízení „Výroba a dodávka energií do objektů městské galerie a bazénu v Liberci“ realizovaného Statutárním městem Liberec. "O tomto návrhu jednal hejtman Libereckého kraje s primátorkou statutárního města Liberec se závěrem schválit navýšení spoluúčasti, vzhledem ke změně pravidel financování těchto projektů," uvedl náměstek hejtmana pro ekonomilu Marek Pieter s tím, že původní spoluúčast ve výši 7,5 % (27 mil. Kč) byla zvýšena na 15 % (celkem tedy 54 mil. Kč). 

Smlouvu ještě musí schválit obě zastupitelstva.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky