Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kde uspořádat konference, kongresy a firemní akce? Nový krajský web poradí

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec

  • 12. 09. 2024 15:11
  • Cestovní ruch

Sdílet článek

Nový web spustilo oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu Libereckého kraje. Zaměřuje se na propagaci takzvaného MICE segmentu. Chce přilákat firmy, které plánují pořádání schůzek nebo konferencí a přesvědčit je, že Liberecký kraj je ideálním místem pro tento typ akcí.

Mezinárodně používanou zkratku MICE tvoří čtyři počáteční písmena anglických slov meetings (setkání, schůze), incentives (motivační pobyty), conventions/conferences (kongresy/konference) a exhibitions/events (výstavy/akce). Jedná se tedy o druh cestovního ruchu určeného pro setkávání skupin osob, jakými jsou zejména profesní, školní, akademické či různé obchodní organizace.

Webové stránky MICE LK obsahují i katalog zařízení v kraji, která jsou zároveň partnery kraje či turistických destinací. Návštěvníci webu mohou jednotlivé objekty vyhledávat podle počtu zúčastněných, či dle typu zařízení – ať už v tradičních či netradičních prostorách. Na webu se navíc nachází také záložka s doprovodnými aktivitami a ostatními službami vhodnými pro MICE. K dispozici je také řada článků a aktualit z jednotlivých turistických regionů. Už teď se tak zájemci mohou dočíst, kde uspořádat akci až pro tisíc osob, kam zajít na pivo s kolegy a jaké unikátní zážitky pro VIP klientelu Liberecký kraj nabízí.

Více informací se nalézá na webu www.micelk.cz.

  • Regionální MICE karta - Liberecký kraj (.pdf)
    1 MB
    12. 09. 2024 15:12

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky