Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Fotosoutěž OP VK – ,,Učení bez hranic – škola hrou“

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 05. 2015 13:59
  • Rozvoj

Sdílet článek

Chcete být jako J. A. Komenský či Erasmus Rotterdamský? Kladete důraz na rozvoj individualismu jedince? Víte jak zaujmout a získat pozornost svých žáků a studentů a máte talent na uplatňování originálních vzdělávacích přístupů, ať už jde o výklad, opakování či procvičování látky ve vyučovací hodině či v rámci volnočasových aktivit? Věříte, že škola není pouze místem, kde se nabývá vzdělání?

Pokud jste si na některou z výše uvedených otázek odpověděli pozitivně, pak je právě pro Vás určena soutěž Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK). Pojďte se podělit o Vaše nevšední metody s ostatními pedagogy a studenty. Stačí nám poslat fotografii, kde bude Váš super nápad zvěčněn. Vybrané fotografie budou zveřejněny na facebookovém profilu OP VK a webových stránkách www.op-vk.cz. Nejoriginálnější pedagog bude po zásluze odměněn.

Kreativitě a originalitě se meze nekladou. Důležitý je nápad, hravá forma a nevšední zážitek pro Vaše svěřence. Inspirujte i ostatní vyučující. Ukažte všem, že i např. základní trivium může být zážitkem a skvělou vzpomínkou na školní léta.

Veškeré podmínky a pravidela fotosoutěže na webových stránkách OP VK: http://www.op-vk.cz/cs/siroka-verejnost/aktuality/fotosoutez-op-vk-uceni-bez-hranic-skola-hrou.html

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky