Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dohoda o vytvoření koalice v Libereckém kraji je podepsána

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 17. 10. 2016 16:59

Sdílet článek

Dohodu o vytvoření koalice v Libereckém kraji pro volební období Zastupitelstva Libereckého kraje 2016 – 2020 dnes podepsaly čtyři politické subjekty, Starostové pro Liberecký kraj (zastoupení volebním lídrem Martinem Půtou), ANO 2011 (zastoupené volební lídryní Jitkou Volfovou), ČSSD (zastoupená volebním lídrem Pavlem Svobodou) a ODS (zastoupená volebním lídrem Danem Ramzerem).

Subjekty se zavázaly, že na základě výsledků voleb do Zastupitelstva Libereckého kraje konaných ve dnech 7. – 8. 10. 2016 budou spolupracovat na vytvoření Koaliční smlouvy a Programového prohlášení Rady Libereckého kraje.

Znění dohody najdete v příloze.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky