Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cyklistický Malevil Cup se jede z náměstí na ranč

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 06. 2013 12:32
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Mezinárodní MTB Marathon Malevil cup se jede v sobotu 15. června na trasách dlouhých 100, 65 a 40 km, které vedou po území České republiky a Saska.

Start je na náměstí v Jablonném v Podještědí od 8. 30 do 10. 30 hodin podle kategorií, cíl na Ranči Malevil v Heřmanicích. 

Závod je určen pro širokou sportující veřejnost, handicapované, licencované závodníky kategorie Elite a U23 a amatéry, mezi nimiž bude na startu v 9. 30 hodin také hejtman LK Martin Půta a vedle něj  jeho statutární náměstkyně pro zdravotnictví a sport Zuzana Kocumová.

Hlavní závod na 100 kilometrů tradičně povede přes území Německa, když peloton například pojede pod malebným hradem Oybin. Nejtěžší výjezd bude čekat závodníky na kopec Hvozd/Hochwald.

 

Start: sobota 15. 6. 2013, náměstí Jablonné v Podještědí
- A trasa  100 km v 8.30 hod.
- C trasa    40 km v 9.30 hod.
- B trasa  65 km v 10.30 hod.

Vyhlášení vítězů: Ranč Malevil 15. 6. 2013
- 15.30 hod. kategorie ELITE M-ČR 2013
- 16 00 hod. kategorie HOBBY trasa C
- 17.30 hod. kategorie HOBBY trasa A, B

 

Účast na marathonu bude odměn pamětníčkem a multifunkčním šátkem „ala BuFF".

Doprovodný program bude i letos pro všechny, bez toho jestli závodí nebo jen fandí.
Součástí bude osvěta a bikeškolka pod patronací Teamu bezpečnosti Libereckého kraje, zajímavý program připravuje i volnočasový  TRIXI aqua park. Večerní bike párty obstará kapela BAGS i hudebním TV kanálem Óčko ohodnocená  dívčí kapela K2 (Kadve).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky