Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jste znalci Libereckého kraje? Ukažte své vědomosti a soutěžte o ceny

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 05. 2024 13:44
  • Cestovní ruch
  • Kultura

Sdílet článek

Kraj ležící v hornatém prostředí plném řek, průzračných vodopádů, rybníků, skal, vysokých hor i přírodních krás – to je liberecký region. Šťavnaté zelené louky, hluboké lesy, průzračné bystřiny i horští velikáni a mezi nimi do údolí rozházené vesnice a města.

To vše doplňuje přepestrá přehlídka technických památek, rozvinutý průmysl v mnoha oborech, staletími utužená tradice lidových řemesel, bytelné hrady, majestátní zámky, okázale velkolepé i starosvětsky skromné církevní stavby.

Krajský úřad připravil pro milovníky regionu soutěž, která prověří jejich znalosti Libereckého kraje, a to nejen z pohledu cestovatelského, ale také co se týče památek a kultury. Začíná 13. května na https://1url.cz/@krajska_soutez.

Každý týden vždy od pondělí do čtvrtka budou mít účastníci soutěže možnost soutěžit o tři zajímavé knihy. První týden na soutěžící bude čekat publikace Ještěd – hora sportů a turistiky.

Soutěžní úkol je naprosto jednoduchý: stačí odpovědět správně na tři soutěžní otázky. Správné odpovědi budou zařazeny do slosování, z něhož vzejdou tři šťastlivci, které pořadatelé obratem zkontaktují pro předání výher

Pořadatelem soutěže je Krajský úřad Libereckého kraje. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytují účastníci pořadateli.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky