Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jak se cestuje po světě neslyšícímu? Prozradí přednáška v liberecké knihovně

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 05. 2024 14:51
  • Kultura

Sdílet článek

Ztracen ve světě bez zvuku. Tak se jmenuje přednáška, kterou v pátek 10. května od 17 hodin hostí velký sál ve druhém patře Krajské vědecké knihovny v Liberci. Jejím hlavním aktérem je neslyšící cestovatel Tomáš Jelínek.  

Sjedil svět od Evropy přes Asii až po Ameriku a nasával krásy světa navzdory tomu, že nevnímá žádný zvuk, ba ani letmý tón. Jak komunikuje s lidmi? Jak je schopen cestovat? A je cestování pro neslyšící vůbec bezpečné? Odpovědi přinese přednáška s promítáním a s besedou, která bude probíhat ve znakovém jazyce a bude tlumočena do češtiny.

Vstup je volný.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky